Vårdag

 

image Igår var en underbar vårdag! Klippte lite kvistar från äppelträden och njöt i fulla drag. Ja jag kände verkligen att jag levde!  idag känner jag också att jag lever – för att jag ”levde livet” igår. Varenda liten muskel i kroppen värker, men… det var det värt! Tänk att man kan uppleva en sån lycka bara av att ”klara av” lite som för andra är bagateller. Men om man vrider och vänder på det så behöver jag ju inte så mycket för att bli nöjd och glad. 😉

 

Fick besök i trädgården av denna vackra skapelse. Inte bara en gång utan två. Andra gången lipade hon åt mig…

Fint att SVT visar gudstjänster

  1. tinaja skriver:

    Gillar att man kan se gudstjänst på SVT play när kroppen inte orkar ut ur huset. Rekommenderas varmt! 🙂 Ha en fin dag!

  1. There are no trackbacks for this post yet.