Vilken lycka! Nyduschad och renbäddad säng!

img_5746

Tänk vad man uppskattar en sån sak som att få duscha efter att ha legat i nästan en vecka! Dagarnas utmaningar har annars varit att försöka ändra ställning i sängen, för att inte tala om de gånger toan behövt besökas. Ryggskott som det till vardag kallas, är ingen höjdare. Man hinner få ett antal nära döden upplevelser bara genom att nysa, hosta eller röra sig åt något håll…

Idag kom den stora dagen när benen bar ända till duschen. Nu kan det väl bara bli bättre. Ligger på sängen med benen upplagda på en pall och avlastar ryggen. Misstänker att det är ett diskbråck igen, men det känns inte så meningsfullt att åka till doktorn nu. Bara att vänta på bättre tider ändå. I söndagsnatt och två dygn framåt skulle jag gärna åkt in för att få starkare smärtstillande, men ringa efter ambulans? Nja det kändes för dramatiskt. Sen tänkte jag på fortsättningen…om jag skulle bli lagd på en hård brits… oh no! Det fick allt vara. Pratat med 1177 som tycker att jag ska åka in men avvaktar. 

Nu hoppas jag att det värsta är över. Att jag ska kunna gå lite grann, åtminstone med kryckor. Vet att man inte bör vara stilla, men när det skär som ett gäng rakblad genom rygg och höfter är det ingen lek att ens försöka gå. Men här tänker jag inte ligga om det finns andra alternativ! 

Läser på fb om allas fina julförberedelser med bakning, städning och pyssel av alla slag. Men tänk, jag känner mig lugn trots att jag inte gjort ett dugg. Det blir jul ändå. Är nog nöjd om jag står på benen som det känns nu, även om inte allt annat blir som jag hade hoppats. Har världens bästa familj så jag tror vi kan träffas och umgås ändå. ❤️

 

 

Comments are closed.