Vilka mål har jag?

AC571852-BED7-44F3-B9B2-BA193EE7DC5B

Vilka mål har du i livet? 

Min sjukgymnast ställde frågan idag. Hade jag nåt bra svar på det? Vad vill jag ska hända? Vad skulle jag vilja göra om det bara gick? 

Denna frustrerande frågeställning som jag inte vet vad jag ska svara på. Det är så mycket jag vill men så lite jag klarar av. Saknar mitt förra liv -och ändå inte. Saknar att kunna arbeta, träffa människor och känna mig ”nyttig”. Inte bara en belastning i samhället. Saknar det där att hitta lösningar på problem, andras problem och svårigheter. Saknar att kunna åka iväg och hälsa på barnbarnen som jag vill. Ja jag skulle kunna räkna upp massor som jag saknar. 

Men trots allt gäller det att försöka se vad jag har. Nu längtar jag ut i trädgården. Där kan jag skrota runt och pyssla på i min egen takt. Där fyller jag på med energi. Så gott att se hur det växer, nytt liv som dyker upp efter den långa vintern. 

Jag får hoppas på nytt liv även jag efter min långa vinter. Hoppet är det sista som dör och jag har min tro och den bär mig. 

Comments are closed.